8.00-21.00 Tel & fax +355 33 224 339 Cel: +355 69 67 50 800

Destinations

The total area is 28,748 sq. km. Its capital is Tirana.The total boundary line length is 1094 km.

2 Accommodations2 Tours0 Cruises12 Car rentals

Berat  is the ninth largest city  by population of the Republic of Albania . The city is the capital of the surrounding Berat Country, one of 12 constituent counties of the country. By air, it is 71 kilometres (44 miles) north of Gjirokaster, 70 kilometres (43 miles) west of Korce, 70 kilometres (43 miles) south of Tirana  and 33 kilometres (21 miles) east of Fier.

Berat is located in the south of the country, 120 km south of Tirana. It is surrounded by mountains and hills including Tomorr  on the east that was declared a national park. The river Osum  (total length 161 km (100 mi)) runs through the city before it empties into the Seman within the Myzeqe Plain. The municipality of Berat was formed at the 2015 local government reform by the merger of the former municipalities Berat, Otollak ,Roshnik,Sinje,Velabisht , that became municipal units. The seat of the municipality is the city Berat. The total population is 60,031 (2011 census), in a total area of 380.21 km2 (146.80 sq mi). The population of the former municipality at the 2011 census was 32,606.

0 Accommodations1 Tours0 Cruises0 Car rentals

Budapesti është kryeqyteti dhe qyteti më i populluar i Hungarisë dhe qyteti i dhjetë më i madh në Bashkimin Evropian sipas popullsisë brenda kufijve të qytetit. Qyteti ka një popullsi të vlerësuar prej 1,752,286 mbi një sipërfaqe toke prej rreth 525 kilometra katrorë.

0 Accommodations0 Tours0 Cruises0 Car rentals

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

5 Accommodations11 Tours1 Cruises0 Car rentals