8.00-21.00 Tel & fax +355 33 224 339 Cel: +355 69 67 50 800

Destinazioni

Berati, është qyteti i nëntë më i madh nga popullsia e Republikës së Shqipërisë. Qyteti është kryeqyteti i Qarkut Berat përreth, një nga 12 qarqet përbërës të vendit

0 Accommodations0 Tours0 Cruises0 Car rentals

Durrësi është qyteti i dytë më i populluar në Republikën e Shqipërisë. Qyteti është kryeqyteti i Qarkut përreth Durrësit, një nga 12 qarqet përbërës të vendit.

0 Accommodations0 Tours0 Cruises0 Car rentals

-Sazan është një ishull brenda Detit Mesdhe në jug të Shqipërisë. Eshtë ishulli më i madh në Shqipëri dhe ndodhet strategjikisht midis ngushticës së Otrantos dhe hyrjes në Gjirin e Vlorës, duke formuar kufirin midis detit Adriatik dhe Jon

0 Accommodations0 Tours0 Cruises0 Car rentals