8.00-21.00 Tel & fax +355 33 224 339 Cel: +355 69 67 50 800

Destiancionet

-Amsterdami është kryeqyteti dhe qyteti më i populluar i Holandës me një popullsi prej 872.680 brenda qytetit, 1.380.872 në zonën urbane dhe 2.410.960 në zonën metropolitane

0 Accommodations1 Tours0 Kruize0 Car rentals

Apolonia ishte një qytet i lashtë Grek i vendosur në bregun e djathtë të lumit Aous. Rrënojat e saj ndodhen në Qarkun Fier, ngjitur me fshatin Pojani, në Shqipërinë e sotme.

0 Accommodations0 Tours0 Kruize0 Car rentals

Bangkok është kryeqyteti dhe qyteti më i populluar i Tajlandës. Isshtë e njohur në Thai, si Krung Thep Maha Nakhon ose thjesht Krung Thep. Qyteti zë 1.568.7 kilometra katrorë në deltën e lumit Chao Phraya në Tajlandën qendrore dhe ka një popullsi prej mbi tetë milion, 12.6 përqind të popullsisë së vendit.

0 Accommodations1 Tours0 Kruize0 Car rentals

Barcelona është kryeqyteti dhe qyteti më i populluar i  Katalonise  dhe qyteti i dytë më i madh në  Spanje , pas Madridit, me një popullsi prej 1,621,537 brënda kufijve të saj administrativë në një sipërfaqe prej 101,4 km2. Zona urbane e Barcelonës shtrihet përtej kufijve administrative të qytetit me një popullsi prej mbi 4.2 milion në një sipërfaqe prej 803 km2, duke qenë zona e gjashtë më e populluar urbane në Bashkimin Europian.

0 Accommodations0 Tours0 Kruize0 Car rentals

Berati, është qyteti i nëntë më i madh nga popullsia e Republikës së Shqipërisë. Qyteti është kryeqyteti i Qarkut Berat përreth, një nga 12 qarqet përbërës të vendit

0 Accommodations0 Tours0 Kruize0 Car rentals

Berlini është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Gjermanisë si nga zona ashtu edhe nga popullsia. 3,748,148 banorët e saj e bëjnë atë qytetin më të populluar të duhur të Bashkimit Evropian. Qyteti është një nga 16 shtetet federale të Gjermanisë.

0 Accommodations1 Tours0 Kruize0 Car rentals

Manastiri (maqedonisht: Битола, Bitola) është qyteti i dytë më i madh në Maqedoni ,aty ka  shumë vende evropiane  qe kanë konsullata e tyre.

0 Accommodations0 Tours0 Kruize0 Car rentals

Budapesti është kryeqyteti i Hungarise. Si qyteti më i madh i Hungarisë, ai shërben si qendra kryesore politike, kulturore, tregëtare, industriale dhe e transportit. Në 2009, Budapesti kishte 1.712.210 banorë, një rënie nga kulmi që u arrit në mesin i viteve 1980 prej 2.1 milion. Si zonë metropolitane Budapesti ka 3.271.110 banorë. Qyteti mbulon një sipërfaqe prej 525 kilometra katrorë brenda kufijve të tij. Budapesti u bë një qytet i vetëm që përfshin të dy brigjet e lumit Danub pas bashkimit më  17 nentor 1873 të qyteteve Buda dhe Obuda të bregut të djathtë (perëndimor)të lumit  Danub , me qytetin Pest që ndodhet në bregun e majtë (lindor) të lumit.

0 Accommodations2 Tours0 Kruize0 Car rentals